Sibuk......

Thursday, March 26, 2009

erm dah lama aku x update blog nie... maklumlah semenjak dua menjak nie busy skit ngan asiment, presentation, ngan shouting.... huhuhu.... mesti ada yang tahu aku shouting apa kan???? sebenarnya aku ada projek tok kelas Communication skill (CS)... group aku ada 4 laki 4 pompuan..... kitaorang ditugaskan untuk wat video apa2 je... tapi bukan filem p**no la... skunk benda nie dalam pembikinan lagi.... so x leh la nak upload agi, nanti dah siap n kitaorang puas ati, insyaAllah aku upload letak kat sini tok kowang semua tengok.... sem nie banyak sangat asiment sampai x sempat nak update blog... klu guna internet pon kejap je sebab pas surf keje2 kena edit lak... sedih lak ase.... k la x leh lama gak nie... balik nak tido, esok ada kelas plak......

time update : 4.12 pagi dekat Restoran Sarah Maju, Bestari Jaya @ Batang Berjuntai

Read more...

DPI Sem 5(Intake 01/07/08)

Wednesday, March 4, 2009

ari nie bebudak kelas aku dapat gambar yg dieorang amik masa sebelum cuti.. aku nie jenis penyegan so x dak la gambar aku dalam tu... bukan segan, tapi kebetulan masa nak amik gam bar tu aku demam, so aku balik awal skit.... heheheh....



p/s: sedar x sedar, dah dekat 2 tahun kitaorang nie sekelas.....

Read more...

Macam-macam

ari ahad lepas aku naik bas balik KL. dalam perjalanan tu macam2 gelagat orang aku tgk... aku rasa balik kali la macam2 benda aku tengok...... naek bas memula orang aku tgk orang sebelah aku, pompuan..... nak kata comel, boleh la... tapi aku x berminat pon... dia nie x wat hal, ok la.... yg klakarnya orang sebelah kanan aku tempat duduk sebelah kanan, dia tido sampai tersengguk-sengguk atas bas tu, letih gayanya.... klu kejap x pe, tp sepanjang perjalanan tu dia tido kepala x melekat pon kat kerusi, hebat betul.... orang kedua lak blakang en nie.... pon laki2, tido mak ai dengkurnya, satu bas bleh gegar bai.... sampai kat hentian putra plak, aku tengok dalam bakul motor kapchaiku penuh ngan sampah sampah, mangkuk ayun mana la yang buang dalam tu, tapi aku x kesah, lalu aku pindahkan sampah itu ke dalam bakul motor sebelah aku.... pas2 aku bukak suis tgk minyak kering(ms tnggl seminggu lalu ada separuh lagi), adoyai(ingat kena curi).... tapi aku bajet sampai la stesen minyak, skali nak nak kuar mati, malunya........ pas2 tahan seorang pak cik yang naik skuter bernombor DAF XXXX mintak tolong teman gie beli minyak.... tanpa syak dia tolong aku. Sampai je kat jalan Chow Kit, tgk bas Darul Naim kona n bonet bawah terbukak lalu kotak jatuh... berenti jap tgk, pas2 polis datang, aku niat nak tolong bagi keterangan coz kotak tu jatuh depan aku.. aku ckp bas tu menghala ke Pudu coz bas tu memang menghala ke Pudu pas traffic light, tapi x tahu la dia pusing ke Putra balik (aku tahu coz pas isi minyak jumpa bas tu balik kat traffic light PWTC). aku tego driver tu coz dia bukak pintu. aku bagitau la yg aku dah bagi kotak tu kat polis n ckp polis tu dah gie Pudu..... Kesian en driver tu x pasal2 kena gie Pudu (bas Darul Naim nie terminat kat Putra je mana ada kat Pudu).... Pas pak cik tu anta aku, dia terus balik... x sempat nak beramah mesra.... hahahahha......



p/s: balik umah cek tangki minyak, upenya tangki minyak bocor... hahahah sape la amik minyak kat tempat cam2. hhehehehe....

Read more...

Recent Posts

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget