Router

Friday, October 23, 2009

Di zaman moden ini Internet merupakan medium perhubungan amat penting untuk semua umat manusia di dunia nie. Kalau dekat planet alien x yah risau sebab dieorang leh berhubung ngan otak je. Hahaha. Acah je. Internet sekarang bukan saje digunakan untuk berhubung, malah digunakan untuk berkenalan, beri informasi malah ada golongan cerdik pandai buat duit hanya dengan internet je. Camner dieorang buat, aku pon x tahu. Tapi bukan tu aku nak cerita. Aku nak cerita pasal umah aku kat kampung dah ada internet wireless....



Read more...

Lain Kali Hati-Hati Tau!!

Tuesday, October 20, 2009

Uish tajuk en3 aku nie bahaya. Macam orang nak pegi "jauh" je. X dak la. Acah je. Tajuk en3 nie dipilih sebab aku nie makhluk yang cuai ketika membeli barang. Bila rasa berkenan aku amik dan bayar je. Janji sedap mata memandang. Selalunya tu la perangai aku beli barang. Tapi kali nie aku dah kena n lain kena hati-hati nak beli barang.

Dipendekkan cite, 2 minggu lepas aku ngan bebudak umag gie main bowling dekat Time Square, otw jalan nak balik nie aku pilih satu baju, konon2 beli nak wat bergaya la walaupun aku x bergaya pom. Aku nie jenis selekeh sket. Hahaha. Macam aku cakap kat atas tu bila dah sedap mata pandang, aku beli je kalau benda aku nak. Meh kita tgk 2 gambar di bawah nie ek.


Model Monyong- X Reti Senyum

Read more...

Kiri

Sunday, October 11, 2009

Ada apa dengan kiri? Kenapa dengan kiri? Mesti ini yng bermain di dalam kepala anda sekarang. Percaya atau tidak kiri nie mesti orang kate benda kurang elok. Kalu ayat orang KL ape??? Cam syial. hahaha.. Dah tiru ayat dalam en3 En Azizan lak. Makan tangan kiri x boleh, bagi sesuatu ngan tangan kiri pon x elok, pendek kate kiri nie banyak benda x elok la kan.



Read more...

Fast Food & Parking

Wednesday, October 7, 2009


Semenjak bulan ramadhan aritu, aku x tahu dah berapa kali pegi makan fast food. Kalau berterusan camni mesti badan aku leh naek. Bulan puasa aritu KFC 6 kali aku pegi untuk berbuka puasa. Mc D sekali, pas2 Burger King sekali.  Lepas bulan puasa nie, aku x sure dah bape kali gie makan fast food. Pendek kate kerap jugak la. Ditambah plak bebudak sehostel ngan aku nie kaki KFC ngan McD, asal kuar je makan fast food. Tu je la cite fast food. Kalau stress makan fast food la best. hahahahaha...

Read more...

Stress + Makan

Sunday, October 4, 2009




Perasan x belog nie skunk banyak benda yang berubah??? Kalau x perasan pon x pe la, gpon belog nie bukan glamour sangat. Benda yang berubah cuma gadget dalam nie je. X dak pape yang spesel pon. Cuma aku nak ucap tima kasih banyak2 kat En Nyetok Ray sebab tolong aku edit coding xml. Tanpa beliau mesti belog nie x berubah sangat. Dia nie memang sifu bab2 coding mencoding neh. Mungkin korang x perasan pe yang berubah, tapi aku bila tgk benda yang berubah tu sangat2 puas ati.

Read more...

Shoutmix VS Cbox

Saturday, October 3, 2009



Cite kali berkaitan dengan shoutbox yang para blogger suka pasang dekat belog masing2 spy pengunjung senang tinggal jejak. Bukan nak cite banyak pon. Sket je. Duk kampus nie, semua sedia maklum bahawasanya tenet kawasan U mana2 pon macam hampeh. Geram gak bayar mahal2, tapi x dak alternatif dari pihak pentadbiran nak naik taraf benda nie.

Read more...

Recent Posts

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget