Papai 2009

Thursday, December 31, 2009

Urm beberapa jam lagi maka berakhirlah sudah tahun 2009 mengikut kalendar barat. Tadi aku gie usha blog-blog kengkawan ramai duk cite pasal suka duka sepanjang tahun nie. Aku pon x ketinggalan nak cite gak.. heheheh... Aku neh jenis mangkuk ayun sket, orang buat aku nak buat gak. Pak turut ke??? Pak turut x pe jangan pak sanggup sudah la.

Read more...

Balik Unisel - Cerita Sepanjang Perjalanan

Tuesday, December 8, 2009

X penah2 aku buat en3 pasal perjalanan dan pengembaraan aku ke mana-mana. Kalau ada pon sepatah dua je ayat aku selitkan dalam en3 aku yang panjang lebar cam gerabak keratapi wau.

En3 nie tentang perjalanan aku balik ke Unisel semalam. Meh kita tgk detail perjalanan aku semalam.

Gerak dari rumah : 9.10 pagi
Hentian Pertama : umah j bon - anta mp3 modulator dengan cable sony
Hentian Kedua : stesen shell pasir mas - isi minyak RM8 (RM5 dalam tangki RM3 dalam botol(spare))
Hentian Ketiga : stesen shell kuala krai - isi minyak RM4.90
Hentian Keempat : R n R Gua Musang, - isi minyak RM5 
Hentian Kelima : stesen minyak petronas felda kechau - isi minyak RM5
Hentian Keenam : stesen petronas mukim gali raub - isi minyak RM5 (makan roti ngan teh bunga kekwa)
Hentian Ketujuh : R n R Genting Sempah - isi minyak - RM5
Hentian Kelapan : stesen petronas rawang - isi minyak -RM4

Read more...

Jadual Exam

Wednesday, December 2, 2009

Seperti sedia maklum, aku punya final belum start lagik, study week start time raya haji aritu. mgg nie dah start exam, tapi paper aku lambat. So aku ambil keputusan duk kat rumah. Ala duk umah pon sebab nak jaga rumah je, sebab family aku semua ke Sabah tgg kelahiran orang baru. Bosan gila duk kat umah sorang2 neh. Time sunyi nie la rasa nak kahwin cepat2. Sape nak jadi calon????

Ape la aku duk mengarut neh. Hari nie masuk Hari Ke-4 aku duk rumah. Buku aku baca??? satu pon aku x bukak, gpon duk sini x rasa feeling nak exam, tu malas baca buku... Padahal aku gie sana pon bukan baca buku coz aku mana beli buku sem nie. Nota semua amik nota slide dari lec. Tu pon malas gak baca. bwh nie senarai exam aku.

12-12-2009 - Network Technology & Netwrok Security - 9 a.m - FPI
15-12-2009 - Manufacturing Technology - 9 a.m - Main Hall
17-12-2009 - AutoCad - 2.30 P.M - Main Hall

9 @ 10 hb nie dah kena balik KL dah, nak study, kat umah x leh study sangat, sebab internet 24Jam, Astro, PS2 (pinjam), nampak gaya duk umah lama2 x jadi orang aku neh. Dah la nie sem akhir kat Unisel, ptt kena usaha wat yang terbaek.

p/s: Hujan 2,3 hari nie x berenti, doakan semoga hujan nie x lama, nanti kalau hujan & banjir susah aku nak balik KL. Maklumlah naek motor bukan naek kete. Kang demam x leh g exam lak.

Read more...

Recent Posts

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget