Merempit Itu Hiburan

Monday, January 25, 2010




Uh baca tajuk cam aku pie menyokong aktiviti lumba haram jerk. Aku x wat keje cam2. Cuma semenjak 2 nie aku bosan sangat duk sini coz x dak member n x dak benda nak buat. Ari2 gie keje layan speed dekat jalan jem. Kate LC leh lari 170km/j, so laju dalam 130km/j kira slow lagi kot bagi mat rempit sejati (not me). Dah banyak kali nak merasa penangan kereta ngan motor sebab bawak camni. Ada aku kesah??? Benda paling aku suka kena hon ngan kete n lori. Ha3x. Apsal la otak aku jadi bangang tahap dewa neh. Tapi tu la hiburan aku wat masa skunk. Serius bosan yang teramat. Aku pon kadang2 x tahu ape yang bestnya bawak motor lelaju. Sekdar eksyen je kot. Ye ke eksyen je??? pe kate korang cuba, lagi best kalau ada orang main bakar2 kat traffic light.

p/s : speeding pagi sebab lambat gie keje, speeding petang sebab bantal memanggil.

p/s2 : Merempit membahayakan nyawa anda. Jauhilah gejala merempit.

Read more...

RM1 per Car

Sunday, January 24, 2010


Salam semua, semenjak datang sini aku ari2 dapat on9 kat tempat kerja walaupun x dak laptop. Tapi nak update blog x dak masa kos sibuk sangat, pegi c2 pegi sini. Tapi aku enjoy la keje kat sini. Syok ma. Banyak benda aku nak blaja sebelum nie dapat blaja kat sini. Kerja pon x bosan sebab selalu kuar opis.

Seperti semua maklum aku praktikal kat sini x dak elaun. PTPTN pon tak support untuk sem nie. So, semua lanje sendiri sem nie. yuran daftar sem, yuran praktikal semua kne bayar sendiri. Dasyat.

Read more...

Kawe Anok Kelate

Friday, January 8, 2010


Sawodikap wahai pengunjung blog woh pauh putik dop rajin masok neh. Ari nie rasa nak menulis en3 seperti tajuk di atas la.


Kalau sebut pasal orang Kelantan mesti terpikir orang dari sebuah negeri yang kecik di Pantai Timur yang suka merantau. Erm ye ke orang Kelantan suka merantau??? Kalau ambik aku la sebagai contoh aku memang suka merantau sebab aku suka sangat mengenali tempat2 baru yang belum pernah aku lawati. Best tau dapat tgk tempat orang. Semua orang mesti sama, kalau duduk di sesuatu tempat untuk beberapa jangka masa, mesti nak keluar tgk tempat orang.

Read more...

Oh Putus Cinta Sebelum Mula!!!! Sakit Nyah

Sunday, January 3, 2010


Salam semua. Hari ini aku x tahu pe cerita aku nak update. Sebelum nie malas sesangat nak update blog, malam nie menyangap plak rasa nak update blog neh sekian lama terbiar. Terbiar la sangat. Tapi aku ucapkan tima kasih kat komentar yang setia komen blog neh, nanti aku gie komen belog korang balik. En3 aku cam cicak kubeng pon korang komen. Dah!!! Skuk berenti "nyapung", kita teruskan masuk ke dalam tajuk kat atas tu.

Bila cerita pasal cinta neh musti macam2 cinta kuar, cinta pada Tuhan, cinta pada alam, cinta kaum sejenis, cinta sejati, cinta monyet, ayat-ayat2 cinta, megi cinta ops....... megi cintan la, camner leh masuk skali neh. Bantai je janji cinta. Ari nie aku nak cinta pasal cinta sejati yang x seberapa nak jati la. Cam beras Jati keluaran bernas tu (lagu tema : beras jati cap kapal layar beras pilihan anda) , lepas tanak, makan, pas makan buang, so cinta sejati yang x berapa jati pon cam2 la. Time tgh sedap sejati la, dah x nak buang.

Read more...

Recent Posts

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget