Backup

Wednesday, May 26, 2010

Gambar dr En Google. - X de kaitan pon ngan en3 neh :D

Post kali nie hamba nak cerita tentang backup. Tapi bukan backup data korang sebelum format ataupun backup balik data korang yang terdelete. Backup yang aku maksudkan madu pasangan korang x kisah la as a skandal ke kekasih gelap ke kekasih putih ke janji dieorang korang wat bakcup kot2 korang putus dengan balak/awek.

Ntah apa yang membuatkan aku terpanggil & termimpi-mimpi nak wat en3 neh. Maybe sebab aku ada ramai rakan yang mengamalkan konsep backup neh. Mungkin aku jugak salah sorang yang mengamalkan benda nie. Zaman dulu ye kot :p

Read more...

Bola (Kelantan vs Perlis)

Sunday, May 23, 2010


Salam semua, makin lama makin bersarang plak blog hamba neh. Al-maklumlah ketandusan idea untuk menulis. Idea kekadang ada, tetapi jari plak malas nak menaip, so duk diam je  la. Arini tetiba plak kepingin nak menaip, so taip je la satu en3.

Nampak x tiket kat atas tu??? Ha tu la tiket pertama aku pergi menyaksikan perlawanan bola sepak di stadium sepanjang hidup aku. Kalau cam cikgu din dengan abe semak azizan meme muko hok familiar doh di stadium. Semalam Kelantan lawan Perlis di Stadium Sultan Mohamad ke-iv Kota Bharu. Ntah apa mimpi aku nak gie tgk. So ajak2 la 2 orang member aku gie tgk.

Read more...

Penyakit Dari Laman Sosial

Monday, May 3, 2010


Tajuk en3 nie cam x leh blah kan? Aku just nak luahkan pendapat aku je tentang masalah sosial yang melanda masyarakat kita pada hari ini. Kalau ada yang x setuju dengan pendapat aku terpulang, tapi jangan plak buat group Facebook "We hate pauhputik".

Sekarang kalau diperhatikan semakin banyak laman sosial nie dekat tenet. Sesetengah orang x kisah tentang benda nie, tapi bagi aku kita kena kesah sebab benda nie banyak gak merosakkan pemikiran orang kita bila ia disalah gunakan terutama para remaja. Maklumlah kat sini semuanya boleh taip dan post tanpa memikirkan akibatnya.

Read more...

Recent Posts

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget