Minicourt dan BasketBall

Saturday, December 20, 2008

ini cerita semalam punya, lupe nak update semalam. :p semalam aku tolong abg aku pasang kayu kat depan umah. kayu nie tujunnya nak sangkut mini court yang ada gelung tuk masukkan bola. senng citer tok main basketball la. ntah apa dia punya nama, aku pon x tahu. huhuhu..... yang klakarnya kayu bila skali pandang cam salib. tapi x dak maksud pape tau. kitaorang nie masih waras lagi. lagipon memang kena wat bentuk cam2 klu nak pasang minicourt. tapi jd bentuk T tau. x caya tngk betul2. Kitaorang gam je kayu tu dengan gam. Semalam kitaorang dah biarkan benda tu satu hari. arini main baling2, tp skali hampeh da, kayu tu jatuh plak. sampai malam nie x dak plak nak sangkut balik ke x. kesian aku punya bro, kempunan la nak men basketball.


Kayu T tuk sangkut minicourt

Minicourt = beli kat KBMALL RM33

0 comments:

Post a Comment

JOM BELI MURAH MURAH

Recent Posts

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget