Pengalaman Budak Kampung

Sunday, June 6, 2010

 SMART plak tgk LC neh

Adohai makin lama makin low pengunjung blog aku neh. Kekadang aku blog walking jugak ke situ sinin, tapi pengunjung still low cam selalu. Sebab x banyak kunjungan balas aku pon dah malas nak blog-walking cam dulu. Skunk aku fokus kat sape tinggal komen bawah en3 aku jerk. Kurang2 aku dapat balas jasa korang melawat sini dengan gie komen en3 terbaru korang. Aku x harap pon ada orang komen setiap en3 aku, tp bila korang komen terasa gak la ada orang baca aku duk membebel kat sini.

En3 kali nie berkisar pengalaman travel jejauh sengsorang ngan motor. Bosan ke en3 camnie??? X kisah sebab aku menulis sebab nak kongsi pengalaman aku ngan korang. Anggap la cite budak budak kampung berhijrah ke bandar dan balik cerita kat orang kampung dia apa dia lalui sepanjang perjalanan.  Bunyi macam senang je kan. Ala bawak motor, start enjin, masuk gear, press minyak.. brooooooooom jalan. Kalau jalan dekat ok kot.

Read more...

Recent Posts

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget