Yamaha FZ150i

Friday, May 11, 2012

 
Post aku yang terakhir dekat blog nie pada 6 Jun 2010, sekarang plak 12 Mei 2012, hampir-hampir 2 tahun aku x update blog nie. Bukan ada story-mory pon. Aku pon x tahu nak post apa, harini saje-saje je login blogger.com neh. Kalau tgk cite last aku tu pasal motor LC kan.. Sekarang dah boleh pon stop cite pasal motor tu pasal dia dah (diambil a.k.a dicuri) oleh 'tuan baru' dia pada 6 September 2010.

Terima kasih kat pihak insurans Pacific & Orient Berhad (P & O Insurance) sebab membayar balik ganturugi akibat 'tuan baru'. Walaupun x penuh tapi ok la dapat 4.8k / 9 bulan guna. Masa beli 6.7k. Ada yang kata rugi dapat cikit, tapi rugi lagi kalau x dapat langsung.

Read more...

Recent Posts

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget