Yamaha FZ150i

Friday, May 11, 2012

 
Post aku yang terakhir dekat blog nie pada 6 Jun 2010, sekarang plak 12 Mei 2012, hampir-hampir 2 tahun aku x update blog nie. Bukan ada story-mory pon. Aku pon x tahu nak post apa, harini saje-saje je login blogger.com neh. Kalau tgk cite last aku tu pasal motor LC kan.. Sekarang dah boleh pon stop cite pasal motor tu pasal dia dah (diambil a.k.a dicuri) oleh 'tuan baru' dia pada 6 September 2010.

Terima kasih kat pihak insurans Pacific & Orient Berhad (P & O Insurance) sebab membayar balik ganturugi akibat 'tuan baru'. Walaupun x penuh tapi ok la dapat 4.8k / 9 bulan guna. Masa beli 6.7k. Ada yang kata rugi dapat cikit, tapi rugi lagi kalau x dapat langsung.
Selepas seminggu kecurian, aku pon ke kedai motor untuk cari motor baru nak bawak g keje. Dalam kepala ada 3 objek (125z,RXZ-catalyzer, FZ150i). Masa nie harga RXZ dengan FZ150i sama harga RM8400. Tapi sebab RXZ dengan 125z nie susah nak jaga sebab ramai 'tuan baru' duk mengushar, so aku angkat ler FZ150i.





Masa nie sebulan beli pegi konvoi ke Cameron Highland bersama FZ Pantai Timur


Pada awalnya saya sangat KECEWA dengan prestasinya. Tapi lama-kelamaan saya mula bangga sebab dia jimat minyak dan maintainance, sesuai ngan jiwa saya yang bajet ciput neh. Lagi satu masa mula-mula beli dulu dekat Kelantan ada berapa bijik je kat atas jalan raya, so dapatla berkenalan dengan otai2 FZ Kelantan. Dapat la jugak ilmu sebab aku nie bukan tahu pasal motor, bawak tahu la :D


p/s : Kekok plak menaip blog. Tangan KAKU kot!!!!!!!!

11 comments:

sharamli
Sunday, May 13, 2012 6:11:00 AM
 

Mempauh! Mari sama2 kakukan tangan!

haki
Sunday, June 03, 2012 5:36:00 AM
 

mat ju...muto demo kena ngepa ko...patut snyap jah.. hilang mana? di kelate ko?

matju
Tuesday, June 05, 2012 12:16:00 PM
 

sharamli : lor nape sha tutup blog????


Aki : ejah no demo kawe...... msj sekeping x po 014-8391936

Zura
Thursday, November 01, 2012 12:02:00 AM
 

kejap je 2 thn berlalu..

Marianus
Friday, November 30, 2012 6:25:00 AM
 

Semangat terus!!!

Dewi Aja
Saturday, August 20, 2016 4:13:00 AM
 

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

日本美女寫真集
Thursday, July 18, 2019 2:00:00 AM
 

做愛成人貼圖
做愛性愛姿勢
肛交做愛直播
真人百家
嘟嘟成人網站
星城online
星城娛樂
星城活動
老子有錢

周轉
Thursday, July 18, 2019 6:03:00 AM
 

戴子郎
戴子郎團隊
戴子郎投資學院
戴子郎的漏洞投資學
戴子郎百家樂
偷拍藝人走光
偷情聊天室
偷拍直播
偷拍裙底直播

a片卡通版影片
Sunday, August 04, 2019 1:27:00 PM
 

正妹性愛片外洩
歐博百家
淘金娛樂城
泰式按摩
油壓舒壓按摩
油壓按摩舒壓泰式SPA
空姐淪為機長洩慾工具
約砲成人交友網站
美容spa

成人電影
Thursday, September 19, 2019 7:23:00 AM
 

a漫卡通
a漫卡通
視訊裸聊聊天室
做愛圖片
情色視訊聊天室
a漫卡通
日本a片卡通版
無碼dvd無碼av
免費直播視訊交友聊天表演

免費視訊交友聊天室
Saturday, October 05, 2019 7:36:00 AM
 

戴子郎
戴子郎團隊
戴子郎投資學院
戴子郎的漏洞投資學
戴子郎百家樂
偷拍藝人走光
偷情聊天室
偷拍直播
偷拍裙底直播

Post a Comment

JOM BELI MURAH MURAH