Gie Key Ell (lupe nak gtau)

Tuesday, May 12, 2009


*ABANG PAUH TENGAH MELIHAT PAUH PUTIK*


Yay aku berjaya read more pada blog aku... Bak kata en PJ buat menyemak je benda nie... aku tgk blog nie pon cam kurang comel je..... miahahaha blog nie comel celah mana plak :p.... kepada semua kengkawan n peminat setia ABANG PAUH, harap bersabar ek klu nak baca cerita ABANG PAUH..... Sowi lupe nak gtau 2 hari lepas g KL.... Gie anta adik Ma3x kat Kuala Pilah... Memulanya mak ngan abang(menetap kt KL) je nak pegi anta, tp dek kerana nanti balik ke kampung, mak kena balik sorang so EN PAUH pegi la menjoinkan diri ke Kuala Pilah.... Dalam 2 hari pegi KL tu sempat lagi pergi umah sepupu kat Klang, gie Melaka pon umah sepupu, n lepas tggl budak ma3x tu kt Kuala Pilah, bergerak plak ke Lembah Keramat umah kakak. Semalam bertolak balik GOLDEN SAND kol 9 dr Putra. Sampai GOLDEN SAND kol 5.15 pagi. Nie je la yang sempat ABANG PAUH update dulu wat masa nie...... esok kitew post yang baru plak ek................

p/s:ntah mengigau apa nak guna nama ABANG PAUH plak arini.......

7 comments:

pu3 balqish
Tuesday, May 12, 2009 6:20:00 AM
 

wah3..ntar adik ka jenjalan nih...?
abang pauh...
;p
huhu.. mimpi apa ek..?

.Nana.
Tuesday, May 12, 2009 6:24:00 AM
 

camana boleh lupe nak bgtau nih??
;P

Encik Azizan
Tuesday, May 12, 2009 7:31:00 AM
 

kim slm kat awek golden sand bro..awek sane comel2..muahaa

miss GAZA
Tuesday, May 12, 2009 8:41:00 AM
 

abg pauh???
kakaka
ada geliss-geliss sket.
:p

alang2 mnyeluk pkasam,
biar smpy ke pangkal lengan.
alang2 p kl,
p la ronda2 satu melesia trus.
kekeke
sakan bjalan!
:]

cahaya bulan
Tuesday, May 12, 2009 9:59:00 AM
 

he3..eja key ell tak tahan tu...

macam KAR-EL smallville jer..:D

sharamli
Tuesday, May 12, 2009 6:05:00 PM
 

ceit..abg pauh la plk..adei..
igtkan white sand..hu3

m[i]era
Wednesday, May 13, 2009 3:27:00 AM
 

haha

blog commey eak..

ngee

abg pauh??

sejak bile..

ngee

Post a Comment

JOM BELI MURAH MURAH

Recent Posts

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget