Mandi

Friday, May 8, 2009

Sebelum bercerita tentang tajuk nie, aku nak gtau dulu nape aku tetiba pasang benda alah yang bernama Read More pada post aku. Dek kerana aku di-TAG oleh 3 tuan puteri yang berbeza isi kandungannya, terpaksa la pasang benda nie coz aku x suka nampak berserabut.. paham2 je la klu dah nama Tag mesti dia punya statement tu panjang cam surat saman kat mahkamah.... Nanti korang baca la TAG kat bawah tu ek... ada 3 semuanya.... klu cukup 7 kang jd DRAGON BALL plak... apa la aku mngarut nie...

Ok dah abis cite tu, skunk berbalik kat tajuk en3 tu plak, tapi aku bukan nak cite pasal mandi junub ke, mandi sunat hari raya ke, tapi nak cite pasal mandi tok mencari ilham. X penah dengar???x pe meh kawe nok crito. Maso sem lepah, kawe banyak sangat assignment sapa palo muta cari jale lagu mano nok buat semua asiment hok timbun tuh. Pikir punya pikir kawe fed-up, kawe gie mandi, maso mandi tu mace2 bendo tubik dale palo pasal idea nok wat asiment tuh.... So lepas pado kejadian tu kawe pon mandi sokmo sebelum wat kejo gapo2.
Ikut demo la klu nak pikir kawe nawok, pie gak saing2 kawe hok rapat tahu blako kawe nie brehi mandi belom wat kejo.. Sem lepas dapat projek database... Sebulan Lec bagi, dalam seminggu nak anta, kawe n the geng gie tunjuk kat Lec, pas2 dia kato sistem tu x cukup lengkap n banyak la keno komeng.. Pah male nok ata pok2 kawe wat sistem baru. masa separuh buat tuh, tb2 palo pening n kawe gi mandi... pah mandi mace2 bendo tubik. Pas2 selambe je gie wat sistem tu ngan bebudak nie.. Maka x sampai 6 jam siapla Sistem Maklumat Pelajar Sekolah Rendah... Miahahaha... Dasyat jugak mandi nie....

Kitaorang punya sistem ari prsentation tu lecturer puji... huhuhu... alhamdulillah... Maybe aku punya cara cari ilham ngan mandi. Korang plak camner?????

p/s: jangan percaya tau benda gini, tahyul.... aku caye bukan sebab mandi aku dapat wat keje, cuma pas mandi badan jadi segar menyebabkan banyak ilham kuar..... :p

9 comments:

sharamli
Saturday, May 09, 2009 12:54:00 AM
 

muj0 kawe pehe sket2..muahahaha

kal0 mandi dlm sh0wer je aci?

Anis Mohd
Saturday, May 09, 2009 1:28:00 AM
 

urm ..
beta gagal memahami bahasa kelate yg ko guna ..
ha3x..
masalah bahasa ku berlarutan.

miss GAZA II
Saturday, May 09, 2009 2:21:00 AM
 

hebatnya kuaso mandi tue kat mung.
mung mandi ayer panas ka sejuk??
:p

azizan4444
Saturday, May 09, 2009 2:22:00 AM
 

kawe pehe semo..haha

.Nana.
Saturday, May 09, 2009 5:17:00 AM
 

kawe pung pehe sumo gak..
btoi gak..sy stuju dgn kata2 mat ju tuh..maybe sbb bile mandi kita bosan xde nok wat gapo2..kita pun senang la nak pikir benda lain..
xgtiu??hehe ;p

hud@--
Saturday, May 09, 2009 8:48:00 AM
 

ambe pehe bahase kelate..tp ambe x pehe gapo demo royat..konpiuh..

Dearie t.h.e STRAWBERRY
Saturday, May 09, 2009 6:28:00 PM
 

miss berry krg memahami bhase klate kamu.. tp telah ku cuba sedaye upaya.. lastly pahe jugok! hikss

m[i]era
Saturday, May 09, 2009 9:27:00 PM
 

whoa!!
loghat klate upernyer..

mira kurang paham sebab kite org pahang..

haha

mandi?? wahh!! tektik baru..
klu mira tido..ngee
lepas bgn mata segar..terus dpt idea

hee

PJ selamba
Sunday, May 10, 2009 5:12:00 AM
 

ilham aku banyak datang dalam mimpi...

p/s: ko buang la 'read more' tu..
semak je.. ekeke

Post a Comment

JOM BELI MURAH MURAH

Recent Posts

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget