Tag Dr Moon

Friday, May 8, 2009

Tag dr Pn Moon ops Cik Moon

FOUR NAMES THAT FRIENDS CALL YOU :
-ju
-mat
-matju
-pauh


FOUR MOST IMPORTANT DATES IN YOUR LIFE :
-25/09/ - my besday
-03/02 - my cayang besday
-29/8 - hari jadi mama
-23/10 - birthday x-aku (ntah camner la leh masuk dalam en3 nie gak)


FOUR THINGS YOU'VE DONE IN THE LAST 30 MINUTES:
-amik abah kat Kota Bharu
-blogwalking
-dengar lagu senario
-makan nasi goreng


FOUR WAYS TO BE HAPPY :
-Mesej awek
-Lumba motor (nie memang hepi)
-Ingat zaman muda2 dulu (skunk nie dah tua ke???)
-Tgk gambar x yang lahir 23/10....


FOUR PEOPLE YOU MISS FROM YOUR PAST :
-X dulu...
-Member2 kat Jalan P RAMLEE (bapok?????? dunt know) :p
-Member aku dalam mimpi
-Babun

FOUR GIFTS YOU WOULD LIKE TO RECEIVE:
-YAMAHA FZ 150
-Duit free tiap2 bulan (sape kata x nk mmg hipokrit)
-Tiket gie tengok Konsert Britney Spears (Hard Die Fan)
-Tawaran jadi pelumba motor


FOUR OF YOUR FAVOURITE HOBBIES :
-Dengar Music (abis kelas, sblm g kelas, nak tido @ sblm tido)
-Tengok Tv (Hagemaru + Ninja Boy)
-Membaca (maybe.... la... majalah wanita, janda & ........)
-Karaoke (Nie selalu tension klu x dpt wat siment, pecah tngkp blk)


FOUR PLACES OR COUNTRY YOU WANT TO GO FOR VACATION :
-New Zealand - Nak minum susu lembu fresh
-Jepon - Nengok Matahari Terbit
-Thailand - G mandi pantai kt Phuket
-Mesir - Tgk Piramid


FOUR FAVOURITE DRINKS :
-Sky Juice
-Manggo Juice
-Sirap kaler pink
-Air bateri (klu bleh minum la)


FOUR THINGS ALWAYS FOUND IN YOUR PURSE/WALLET :
-IC aku yang ke-3 (dah 2 kali ilang)
-Lesen Memandu
-Card Bank (Maybank, CIMB, BIMB - semua angka dalamnya bawah RM10) :p
-Surat Saman (Malas nak bayar)


FOUR FAVOURITE COLORS :
-ijau
-biru
-coklat
-pink (nie mmg peberet)


TOP FOUR HANGOUTS :
-KBMALL - cuci mata
-OU - tgk wayang
-Putra - naek bas balik kampung
-PUDURAYA - Tgk PATI


TOP FOUR U LOVE SO MUCH :
-My Family especially MOM & DAD
-Awek aku
-Lapptop (x dak benda aku n pon xleh idop)
-My Hanphone cap ayam


TOP FOUR "THINGS" SPECIAL TO YOU :
-Motor aku (walaupun dah lama, tp ko ttp yg terbaek - aku dah jelajah 8 buah negeri ngan motor nie)
-My Notebook (hidup aku memang bergantung kat benda alah nie)
-CD WINDOWS + SOFTWARE ( time nak cr duit lebih guna la benda nie)
-Extension Plug (senang nak cucuk banyak plug)


TOP FOUR WHO YOU WILL TAGGED:
-Sapa rasa dia ntara yang bertuah nie, wat la... aku x tahu nak tag sape coz member dalam list ramai sangat.... gpon aku x sukew tag orang, aku kena tag x pe...


TOP FOUR REASONS WHY YOU ANSWERED THIS SURVEY :
-sebab orang dah bagi (redha je la)
-mengeratkan silaturrahim
-jaga ati memember (bukan member malas gak ank jawab)
-Lu pikir la sediri.... Assalamualaikum

2 comments:

sharamli
Friday, May 08, 2009 8:54:00 PM
 

kt sini p0n b0ley tgk matahari terbit...bgun awl..hu3

cahaya bulan
Saturday, May 09, 2009 7:45:00 PM
 

1- Mesti Ko Sayang Giler x-AWek ko tu kan..:)

2- tapinya ko da ada awek baru kan..kalo dia baca tag ni, dia x mara ker..

3 - kita sama.. suka britney.. tp sjak dia mengong ni.. aku dah menyampah ngn dia..

4 - I.C aku da kali ke-4 da ni..:)

5 - Suker PinK? eiii confirm ker 'jatey' nih..ha3


Neway.. thanks luangkan masa answer this TAG.. :)

Post a Comment

JOM BELI MURAH MURAH

Recent Posts

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget