Windows 7 RTM

Monday, August 10, 2009

Salam semua. dalam en3 lepas aku dah bagitahu yang laptop aku sekarang menggunakan windows 7. Jika sebelum nie aku sibuk duk gtau aku guna windows 7 RC sekarang aku dah berlih guna windows 7 RTM. Nak install version rtm nie bagi aku mencabar la sebab macam2 crack aku guna br dapat activekan windows nie. Sebelum install kat lappy aku, member aku dah bagi 2 biji laptop acer model pe ntah, yang aku ingat processor AMD je kaler itam. Dia suh wat experimen kat c2. Tima kasih. So aku testing la c2 cam tutorial kat blog KILLVEARN ngan JOMPHP. Tapi still x dapat2.

Last2 skali aku masukkan windows 7 RC je dekat lappy dieorang guna key yang aku dapat dr en micro S. Semalam dieorang dah balik ke POLISAS pon lepas cuti H1N1. Kesian x dapat merasa version RTM nye. Lepas anta dia naek bas, aku balik umah wat experimen agi, sempat gak bertweet ngan MOHDISA (bukan akta keselamatan dalam negeri tau). Dia gtau dia leh je active. So aku g cek plak komen aku dekat blog KILLVEARN psl benda nie, aku post bila aku dah lupe. Dia reply ckp gie tengek dekat blog ANARM plak. Aku pegi sana, baca n3 dia n download crack. Last2 skali active jugak windows 7 RTM aku. Tima kasih ANARM.

Nie la rupa windows 7 kawe lowni,

DEKSTOP

PROPERTIES

SYSTEM INFORMATION

Last skali aku nak ucapkan tima kasih kat KILLVEARN, JOMPHP, MOHDISA, ngan ANARM sebab bagi aku info pasal windows 7 nie beserta crack2. hehehehe.. Aku wat clean install tau bukan upgrade.

p/s: sengsapa x guna windows 7 nie rugi la sebab, sebab ape??? SEBAB IA BEST???? masalah internet protokol aku pon dah settle pas guna windows 7 rtm nie.

11 comments:

sharamli
Monday, August 10, 2009 6:47:00 AM
 

ada jugak 0rg baek ati kasi lappy wat eksperimen..hu3...

dah..0rg rugi la kiranya ni

Farhana
Monday, August 10, 2009 7:41:00 AM
 

Abahku jugak guna windows 7 ni, baru dia install dlam lappy dia.. Ku mahu install juge di lappy ku.. Tapi abahku kata nanti2.. Uwaaa.. Matju.. Tolong watkan.. Hak hak hak.. =)

miss GAZA
Monday, August 10, 2009 7:47:00 AM
 

jeles tgk kamu pakai yg rtm..
sok lusa ku ingat nak jugak download..
heee..
=)

bokbon
Monday, August 10, 2009 8:00:00 AM
 

lawa jugok window ni, berat dok? komputer kawe slow jah ni, window 7 pun kawe tak try lagi, hahaha..

imHepPie
Monday, August 10, 2009 5:57:00 PM
 

rtm tv1 tv2 aku taw ar huhu

mohdisa
Monday, August 10, 2009 7:15:00 PM
 

tahniah bro, clean install tu. lg hebat dari aku. hehe...nnt aku nak test kat mana plak yerk. stakat ni aku sorg je duk guna windows 7. haha

Anarm
Monday, August 10, 2009 8:22:00 PM
 

sabik la aku xtau ado entri link ko blog aku.. bakpo mu x letok link direct ko entri? bleh trackback kt blog aku.. huhuu..

azizan4444
Monday, August 10, 2009 8:26:00 PM
 

hebat demo boh..kawe tabik spring..nk jgk..haha

Kuwe
Tuesday, August 11, 2009 4:19:00 AM
 

ahh gilo kawe gilo
nate apo tau kawe tok pehe srabuk
baso jenis buto teknologi lagu ni lah..haihh

Helper
Tuesday, August 11, 2009 7:03:00 AM
 

gpo bezo vista nge win7 nie? speed gno?

sHaH
Thursday, August 13, 2009 1:20:00 PM
 

mahal tak windows 7 nih?

Post a Comment

JOM BELI MURAH MURAH

Recent Posts

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget