Merempit Itu Hiburan

Monday, January 25, 2010




Uh baca tajuk cam aku pie menyokong aktiviti lumba haram jerk. Aku x wat keje cam2. Cuma semenjak 2 nie aku bosan sangat duk sini coz x dak member n x dak benda nak buat. Ari2 gie keje layan speed dekat jalan jem. Kate LC leh lari 170km/j, so laju dalam 130km/j kira slow lagi kot bagi mat rempit sejati (not me). Dah banyak kali nak merasa penangan kereta ngan motor sebab bawak camni. Ada aku kesah??? Benda paling aku suka kena hon ngan kete n lori. Ha3x. Apsal la otak aku jadi bangang tahap dewa neh. Tapi tu la hiburan aku wat masa skunk. Serius bosan yang teramat. Aku pon kadang2 x tahu ape yang bestnya bawak motor lelaju. Sekdar eksyen je kot. Ye ke eksyen je??? pe kate korang cuba, lagi best kalau ada orang main bakar2 kat traffic light.

p/s : speeding pagi sebab lambat gie keje, speeding petang sebab bantal memanggil.

p/s2 : Merempit membahayakan nyawa anda. Jauhilah gejala merempit.

14 comments:

sharamli
Tuesday, January 26, 2010 12:55:00 AM
 

xpe la bwk xlaju p0n..yg penting selamat

apiih
Tuesday, January 26, 2010 2:55:00 AM
 

aku xpnah merempit..xnak mati katak..hak3

..::..ein..::..
Tuesday, January 26, 2010 4:04:00 AM
 

ooiittt..dh x syg nyawa ke...cuba g keje awl ckit..ni x, merempit je....kang dh jd ape2 kat tgh jln 2....eeee..dia ni kan..xmo pk la...

'AQILAH
Tuesday, January 26, 2010 4:43:00 AM
 

aak...hehehe tiba2 teringat....ingatlah orang yg tersayang

azizan4444
Tuesday, January 26, 2010 6:07:00 AM
 

kawe takut merempit nih..syg nyawe..hehehe..so lg takut de polis..naye tuh

FarhanaDr
Tuesday, January 26, 2010 6:26:00 AM
 

Wuish ko ni matju.. Jagalah ksihatan ingatlah awek dn insan2 trsayang.. Hohoho.. Tp kalau nk merempit aku nk join.. Hik hik..

Ahmad Azrin Aziz
Tuesday, January 26, 2010 9:11:00 AM
 

gua pun tak in dalam aktiviti rempit ni.

Anonymous
Tuesday, January 26, 2010 8:22:00 PM
 

hrmm x brubah!

kertaz
Friday, January 29, 2010 6:19:00 AM
 

Mmber aku ckp, masa bawak moto/keta laju2 tu, klau nampak cahaya kt depan, speed lagi laju2.. Kalau nmpak api plak, brek cepat2.. =)

naz kokolou
Friday, January 29, 2010 8:35:00 AM
 

hahaha..relex sude...kate raider...bawak relek2 sude...huhu..

Kuwe
Friday, January 29, 2010 10:23:00 PM
 

aku tukar tayar pun tak reti.
tak berapa nak paham scene ini.


heh.

fndrocka
Saturday, January 30, 2010 9:00:00 AM
 

ni dah kira menyeleweng ni..bahaya ni..ada ke suka dengr bunyik hon?.

Cik Peanut
Tuesday, February 02, 2010 9:24:00 AM
 

tapi lelaki memang suke merempit kan?
hehehhe
peanut lak..peanut tak suke kene hon..
hehehhe

Anonymous
Thursday, February 04, 2010 7:53:00 AM
 

haish...
byk lg bunyi2 lain hok bulih menceriakan hidup anda selain bunyi hon kete,lori dan kenderaan2 yg sama waktu dgnnya...
jgn dok galok sgt la deh...

igt ko family kt kg nu...

btw, dok tgh nk khatamkan bc blog nie...
blog yg berjaya menarik perhatianku... :)
(kalo x, xdok la sapa nk khatam dok?hehe..)

-sSs-

Post a Comment

JOM BELI MURAH MURAH

Recent Posts

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget