bosan?!?

Saturday, January 17, 2009

Erm dah lama x update en3 kat sini... semenjak balik kampus nie, banyak sangat urusan..... kekadang rindu gak blog, friendster, n macam2 la kat tenet nie... tapi apakan daya walaupun dah abis mgg daftar, skunk sibuk ngan asiment plak...... ntah bila la kesengsaraan nie nak ilang. huhuhuhu... sengsara ke blaja??????? ntah la susah nak jawab soalan nie. klu x blaja camner nak dapat keje yang baik. so nak x nak kena blaja gak. aku bukan pe jd x minat blaja, semua sebab math.... tapi koz komputer nie memang x leh lari dah dr math... padan muka sape suh aku amik kos nie... patut aku amik koz asuha n kanak-kanak... tapi sesuai ke??????? kang x pasal2 kena kutuk muka cam penyangak pon ada ati nak amik kos nie..... hahahah..... tapi aku memang x minat pon kos tu..... kuang3x........ aku blaja komp nie sebab nak sambung perjuangan dr f4 n f5 dulu....... huhuhu...... tapi syukur setakat nie pointer aku x dak la teruk sangat........ tapi tu la blaja nie nak naek pointer susah, tapi nak turun senang je..... adat la blaja...... nak senang sangat cr la sugar mummy suh taja semua perbelanjaan idup..... kan senang.. astaga apa la aku mencarut sampai ke c2 plak.....
kekadang bosan gak idup ari2 asyik gie kelas je......... tapi bila pikir balik keje pon belum tentu bahagia gak...... :p

p/s:bersusah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian...... cewahhhhhhh pandai plak wat ayat arini.......

2 comments:

Cik Peanut
Wednesday, January 21, 2009 7:28:00 AM
 

hai..assalamualaikum tuan rumah...
peanut datang nak ucap tq bebanyak...
sebab layan prob peanut n tulun peanut...
peanut dengan gembiranya mengumumkan yyang peanut dah leh view peanut nye blog,
tq ye kawan2 semua..sayang kowang semua...
terimas sekali lagi, len kali leh tulun lagi...
lalalallalala...\(*0*)/

one
Friday, January 30, 2009 11:19:00 AM
 

ju kuatkan smangat!!
i support u..
try2 le fikir senang..
cuba2 berusaha..
pasti ada hasil punya..
think about it..

Post a Comment

JOM BELI MURAH MURAH

Recent Posts

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget