Tag Dari Syira

Friday, February 27, 2009

Assalamualaikum… pertama sekali nak minta maaf ngan Tn yang memberi tag nie sebab x leh jawab soalan nie bersungguh2 coz sehari dua nie busy skit(sebenarnya dah bersungguh-sungguh tapi sebab soalan ngan jawapan banyak jd pening)….. n maaf gak sebab lambat jawab tag nie……

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
• Motor

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
• Santan (br td mak suh beli)

3. Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?
• X pernah rancang

4. Berapa lama anda rasa hubungan kamu berkekalan?
• Smp bl2….

5. Adakah anda dilamun cinta?
• Tidak………..

6. Di manakah restoran terakhir kamu makan malam?
• Restoran Mummy dekat Batang Berjuntai (dkt UNISEL)

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
• Buku teks Digital Logic

8. Apakah nama penuh kamu?
• Rahsia……..

9. Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?
• Mak

10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
• Bush (Aku nak lempar kasut kat muka dia)

11.Sebutkan 8 nama sahabat yang paling rapat dengan kamu?
• J-Bon
• Beri
• G Seng
• Acih
• Bu
• Faris
• Bob
• Wan Jawa

12. Adakah kamu mencuci pakaian anda sendiri?
• Selalunya anta dobi… tapi bila pokai basuh la sendiri

13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pegi?
• Australia kot, teringin nak gie bertinju ngan en Kangaroo

14. Pelukan atau ciuman?
• X paham soalan, dr mana2 tiba2 datang soklan nie

15. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu.
• suka ketawa kot
• Good looking
• Ceria dan banyak cekadak
• Suke bunga Tulip
• Suke BMW

16. 8 perkara yang amat saya gilai buat masa sekarang
• Nak abis blaja cpt2
• Duit
• Mengembara ngan motor
• Blaja tentang business internet
• Friendster
• Myspace
• Upin Ipin
• Bawak kete laju2(tabiat x leh ubah sblm n slps dpt lesen)

17. 8 perkataan yang sering di ucapkan.
• Cis
• Monyong
• Tok Pok
• Sumbat
• Hai
• Assalamualaikum
• Bok bong
• Pauh

18. 8 buah buku yang paling terbaru dibaca.
• Doraemon
• Hajime Kindaichi
• Mestika
• Ujang
• Gempak
• Kreko
• Budak Getah
• Detektif Conan

19. 10 lagu yang saya boleh dengar berulang kali.
• No Dout – Don’t Speak
• Eric Clipton – Tears in Heaven
• Westlife – You raise me up
• Air Supply - Nothing Gonna Change My Love For You
• FinKL – True Love
• Irwansyah – Ku Tunggu Jandamu
• Mas idayu – Sengosengolan Cubitcubitan
• Axel F – Crazy Frog
• Mila – Bila Cinta (ye kot, aku entam je)
• Les Sekinchan - gila-gila pengantin

20. 8 perkara yang saya pelajari tahun lalu.
• C++ Programming
• Visual Basic.net 2005
• Hafal Jalan KL
• Belajar jangan percaya kawan 100% kecuali yg disebutkan kat atas.
• Cara nak masukkan driver sata dalam CD Window XP
• Cara install driver laptop Compaq….
• Servis kaberator motor
• Tengok wayang

21. Mari men’tag’ 9 orang lain.
• Terpulang la kepada sape2 rasa berminat nak wat benda nie….. (x tahu nak invite sape lak)

1 comments:

PJ selamba
Sunday, March 01, 2009 3:32:00 AM
 

hehe
tag ni cam menarik je
aku nak guna tag ni kalau aku kena tag
biar dorang merasa counter attack aku
haha

Post a Comment

JOM BELI MURAH MURAH

Recent Posts

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget