Jantung aku cam jantung pisang

Sunday, April 19, 2009

Ari nie bangun pagi terus jantung berdegup kencang... Al-maklumlah rasa macam x caye je esok final.. Mesti korang tertanya-tanya apa kaitan gambar jantung pisang kat sebelah nie ngan jantung aku. Sebenarnya memang x dak kena mengena pon. Saje letak coz aku search kat google td ada gambar nie je. So sapu je la. Tapi masa bangun td rasa macam jantung koyak cam jantung pisang tu la. Ok skunk kita ke kisah idup aku arini...


Bangun pagi nie aku basuh baju coz baju aku yang bersih dah semakin berkurangan.... Ari nie aku gie makan tengahhari sorang coz x dak orang kat umah. Budak2 lain semua kuar gie KL ada urusan. Klu ajak pon maybe aku x nak pegi coz esok dah final... Tengahari nie aku gie makan nasi ayam sebelah 7E. Erm sedapnya coz dah lama aku x makan nasi ayam. Dulu awal2 sem ari2 gie makan kat c2 sampai naek muak aku ngan ayam.. Agaknya ayam pon muak gak ngan aku... :p Pas makan nasi ayam, aku gie beli alat tulis coz alat tulis aku semua ilang except pencik picit. Ntah anak sapa la yang amik tu. Tapi x pe lak, sebab mood aku baek aku 'halal' je. K la x leh lama nie, nak balik study lu la.

p/s: sebenarnya x nak update blog n on9 arini, tapi kedai alat tulis tu sebelah cc je, so alang2 tu singgah je la coz nafsu dah x tahan sangat2. :p

10 comments:

Indera
Sunday, April 19, 2009 12:47:00 AM
 

selamat utk ko bro!. good luck!

Abd Halim
Sunday, April 19, 2009 2:40:00 AM
 

gudluck jugak untuk mu bro, aku baru abeh final dengan tertekannya menjawab soaln, tp alhamdulillah, beban sudah tamat, usaha dan doa bro, aku doakn hg berjaya

ファラ
Sunday, April 19, 2009 2:40:00 AM
 

gud luck!
nasi ayam.
sedapnya.

ije
Sunday, April 19, 2009 3:43:00 AM
 

mlm ni pulun la studi rajin2 ye! haha.

good luck final esok! all d best.

Ahmad Azrin Aziz
Sunday, April 19, 2009 6:52:00 AM
 

hoh.. jatung pise.. sedak wat kerabu tuh.. hehehee.. :)

Ynn Ainul.
Sunday, April 19, 2009 8:19:00 AM
 

gud luck matju :P kalo de jwpn share lh bhahahahaha :P

cahaya bulan
Sunday, April 19, 2009 12:01:00 PM
 

salam.. wish u al da best 4 ur final exam..:)

KerusiMaLas
Monday, April 20, 2009 1:46:00 AM
 

Salam..jatung Pisang celor...pah cicoh ngan budu..aloh la..nyakut molek..

Salam ukhuwwah..

Cik Peanut
Monday, April 20, 2009 9:58:00 AM
 

tiap kali nak exam mesti beli alat tulis baru..peanut pun same..pastu habis exam campak merata2..hheheh

PJ selamba
Thursday, April 23, 2009 1:48:00 AM
 

Pas makan nasi ayam, aku gie beli alat tulis coz alat tulis aku semua ilang except pencik picit

PENCIK tu ape?
hehe

Post a Comment

JOM BELI MURAH MURAH

Recent Posts

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget