Kain Kotor + Exam

Sunday, April 26, 2009

Kenalkah kamu dengan gambar di sebelah nie.... Tentu sekali kenal... Kain kotor yang x berbasuh... Musim2 exam nie malas pulak ase nak basuh kain... Tapi sejak bila plak aku rajin basuh kain.... Selalunya gie anta kedai dobi je... Tapi skunk nie musim sengkek so terpaksa la basuh sendiri.... hehehehe..... Ada sangat duit, tapi pas exam nie nak enjoy sket, so simpan je la duit tu.... Demi enjoy sanggup ku basuh kain yang bertimbun nie.... hehehehe....


Ari nie paper Database dah settle, tapi soalan dia mengucap panjang aku tengok... Budak2 umah aku balik semua mengeluh.... Lain yang target lain plak yang kuar... Aku plak tok paper nie tahu SQL je... Yang lain aku out.... Seb baek SQL tadi soalannya 20 markah, so aku jawab ngan tekun.. Betul x tu x tahu la, janji aku confident ngan jawapan aku wat... Carry mark tok subjek boleh la tahan, tapi nak capai target aku tu cam x sampai je.. mintak2 la paper ni aku x jatuh sangat... Klu x pointer mesti menjunam... Pointer nie klu jatuh senang je sampai ke bawah... Tapi nak naek cam Lori balak naek bukit... Miahahahaha....


p/s:Pagi esok x dak paper, agak2 apa plak aku nak buat ek................

10 comments:

topek
Sunday, April 26, 2009 4:27:00 AM
 

mak ai... ni berapa minggu punye kain ko x basuh ni matju?? ekekek... :p

sharamli
Sunday, April 26, 2009 5:01:00 AM
 

nk wtpe s0k?
bs0h bju....................hua3

m[i]era
Sunday, April 26, 2009 5:18:00 AM
 

xde exam kn..so basuh baju..

org laki cam ni la keadaan dye..

ish3...

:p

Indera
Sunday, April 26, 2009 6:10:00 AM
 

ouh, esok xda paper, soo apa lagi bro

sila cuci kain anda.
bayangkan kalau campak kat sungai?
hahahaha
ikan pon leh mati daaa

Nur Farhana Abdullah
Sunday, April 26, 2009 6:46:00 AM
 

Haha.. Bnyknye kain.. Xpe3.. Inilah time nk bina otot2 badan.. Heehee.. =p

ije
Sunday, April 26, 2009 7:10:00 AM
 

standard la tu. busy studi kot? haha. =P

sayalahfaizul
Sunday, April 26, 2009 10:50:00 AM
 

amboi serba lengkap... ngan baju, kaen plekat semua... same la ngan saye... hahaha

.Nana.
Sunday, April 26, 2009 10:10:00 PM
 

kamu study la esok..
paper ape seterusnye??

syazwanimuhamad
Monday, April 27, 2009 3:00:00 AM
 

waaaaaa banayk giler baju kamo... rajin2kan la diri tu untuk cuci baju yerk..hehehehe

[S]itie [B]Um [B]Um
Tuesday, April 28, 2009 7:40:00 AM
 

bg awek je suro basuhkan..hehe

Post a Comment

JOM BELI MURAH MURAH

Recent Posts

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget