Perempuan?!?

Friday, May 22, 2009

Adoyai sehari dua nie aku x dak topic la geng nak update kat sini. Dah berhari-hari aku pikir apa nak update x kuar2 gak. Maklumlah sibuk duk urus kelab gay bersama zizang ngan vale. So ari ni rasa nak cite perangai pompuan la. Aku kan laki normal la kan. Ntah apa la aku mencarut ari nie mentang2 kering idea. korang tau x pompuan nie banyak kategori. tapi aku x tahu korang nilai dari segi apa. yg nie aku sendiri nilai... jom baca meh........

Sopan
-spesis nie aku memang suka. sape x suka gadis sopan kan

Kasar
-spesis nie pon aku suka gak. klu ngan orang lain dia sopan ngan aku kasar aku x kesah pon. Bak kata ali setan dalam cite ali setan “lagi keras lagi syok”… hahahahah

Gelenya(gatal)
-spesis nie klu gatal x tentu pasal pon x suka, tapi gatal ngan aku, tentu aku x kesah… miahahah… padahal aku pon gatal (klu gatal garu)

Manja
-erm spesis nie selalu sangat jumpe, pon aku x suka gak klu manja x tentu pasal, klu ngan aku je x pe.

Semua jenis aku suka camner nie… 4 nie je aku sempat kaji psl pompuan yg agak aku suka…… aku nie memang monyong………..

p/s: sape rasa ada perangai kat atas tu nak apply, meh isi boring kat ruangan komen…


p/s2: pompuan dalam gambar tu x dak kene mengena langsung ngan aku

22 comments:

~ieDa~
Friday, May 22, 2009 2:23:00 PM
 

Hehehe..Monyong tu apeee..?

nadxoxo
Friday, May 22, 2009 3:47:00 PM
 

wakaka tajuk ngan perenggan pertama bunyi cam nak tulis banyak je. skali seciput je..haha..lawak2..dh la ayat sama je kang kat ujung2 adeh~~

ファラ 'aqila
Friday, May 22, 2009 3:50:00 PM
 

heheehe..adeh...4 jek ke????
well qila kat no.???..pikir jap..
ekehekh

ZaHiRaH
Friday, May 22, 2009 4:20:00 PM
 

“ Wanita itu dinikahi kerana empat perkara : hartanya, keturunannya, kecantikannya dan agamanya. Maka pilihlah olehmu orang-orang yang mempunyai agama nescaya kamu akan berbahagia ” (Riwayat Bukhari)
ahak. sentap tak? saje jer main2.. ehek.lalalaa..

Fadhlah
Friday, May 22, 2009 4:38:00 PM
 

monyong tu aper...semua aku nak kata...smua orang kat atas nie dah kata..so,aku diam ajer la...

sayalahfaizul
Friday, May 22, 2009 7:37:00 PM
 

bunyi macam ngah mencari calon je bro... haks

CaPiQa
Friday, May 22, 2009 7:42:00 PM
 

suda sampai seru ke? ^_^

--{♥Mahirah Abd♥}--
Friday, May 22, 2009 8:45:00 PM
 

aku adalah perempuan yg manjeee
gitu...
hehe..
ader saper nk kt saye kerrrr??

arsyad
Friday, May 22, 2009 9:18:00 PM
 

oloh la..malu kawe..haha..

baik demo jadi g@y smula..hepi sokmo.

semua spesis hok demo royak tu bergabung jadi 1..

4 in 1..ke guane boh?

g@y ke orhe tino? haha

m[i]era
Saturday, May 23, 2009 12:46:00 AM
 

wah..entry psl pompuan

dlm keempat tu satu je xde ngan miera

gatal..yucks! hate it..

hehe

░♥si lampu neon♥░
Saturday, May 23, 2009 1:21:00 AM
 

euw, ko gatal! hahahha

aku hUnNy (^_~)
Saturday, May 23, 2009 3:35:00 AM
 

tggu single bru isi borang..ahakz..haha..:p

mangkuk.com
Saturday, May 23, 2009 4:47:00 AM
 

hahhaha cuba tgk pagai dak laki plak pastikan itu tajuk entri kamo seterunya... menaik @ tdk???

sharamli
Saturday, May 23, 2009 4:52:00 AM
 

kam00..sy yg perempuan p0n xsuka keempat-empat perempuan di atas...........

sy suka perempuan yg bersikap lelaki...muahaha..xde la....tipu...

hud@--
Saturday, May 23, 2009 8:17:00 AM
 

ye..saye ade sume tu..hahahaahaha

miss lolly a.k.a luvfareda
Saturday, May 23, 2009 11:14:00 AM
 

kawe manja n supan je.

gelenya n kasar tu buke kawe.

hihi

.Nana.
Saturday, May 23, 2009 1:31:00 PM
 

monyong tu poyo bak kata matju..
hehe
agak2 nana ni yg mane ea??

pu3 balqis
Sunday, May 24, 2009 1:40:00 AM
 

huhu...
takley blahnya post..
semua jenis ska ek..?
haha...
cukupkan kolum lah.. kan bley lelaki bleh 4..

ana farhana
Sunday, May 24, 2009 6:43:00 AM
 

tah.awk ni..
sume jnis pmpuan awak ske...
camne nk plih nnti

Nur Farhana
Sunday, May 24, 2009 7:39:00 AM
 

Wow.. Matju.. Hebat kamu dan arsyad juga zizang.. Heehee.. Klab gay.. Ececeh..

Kamu ni dari aritu lagik bkk kaunter, x jumpa2 lagik ke.. Haha.. =p

Baizura
Sunday, May 24, 2009 8:19:00 PM
 

kalau tengok ker gaya tu macam dah patut ler tu nikah...hehhehe... cepat tangkap mane yg berkenan...heheh

Admin
Tuesday, May 26, 2009 10:35:00 AM
 

haha..mcm2 ko ni bro..
aku pon suka pompuan manja..
baru SETIM..ahahaha

Post a Comment

JOM BELI MURAH MURAH

Recent Posts

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget