XP Driver For Acer 4920

Saturday, May 2, 2009

Semalam ada member aku mesej tanya aku pasal driver benda alah nie... Bila aku cek dalam laptop benda nie ada dalam simpanan aku. Klu korang nak jugak driver wat simpanan @ nak guna, driver nie sini aku sharekan link tok donlod benda nie. Driver benda nie tok winXP je. Klu nak driver vista gie la cari sendiri dekat website acer. Maklumlah laptop nie acer lagi recommend guna VISTA.

Klik link bawah nie tok download.....

http://savefile.com/projects/808762550

Kelebihan driver yang aku wat nie coz korang x yah download satu2 file driver tu.. Just donload auto installer yang aku wat ngan Driver Genius, and with a few click, all the driver will automatically install. Aduh nak speaking gak.. Aku malas wat en3 dalam english coz english aku x bagus cam kowang....

Sebelum terlupe, dekat link aku bagi tu ada 2 files kena donload, satu auto installer, sebenarnya auto installer pon dah cukup, tp kekadang untuk driver graphic tu ada msalah, kekadang ok, untuk ngelak masalah tu, aku upload sekali file graphic ard tok ACER 4920.

p/s: Kat tempat study nie la keje aku kekadang nak wat wit poket, amik laptop member2 format.

4 comments:

sharamli
Sunday, May 03, 2009 2:08:00 AM
 

minda jutawan...
hu3..
pandai crik wit..

cArik bkn cUrik..

ije
Sunday, May 03, 2009 2:49:00 AM
 

untung pndai format laptop. ije tau hapuskan segala mak nenek je. step utk install itu ini xtau. haha. belajar x abis~ ehe

zana
Sunday, May 03, 2009 5:17:00 AM
 

haha
termsuk la lappy ak kn k0 tlg 4mat..
thnx2..
skunk lappy ak chat jew..
juz cuti nty, cnfirm antivirus ak out-of-d8..
g0ne neh..

pu3 balqis
Monday, May 04, 2009 12:53:00 AM
 

wah.. bijak2
bagusnya pandai carik duit.
pu3 blom link blog pauh.
izin link ya..

Post a Comment

JOM BELI MURAH MURAH

Recent Posts

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget