Biskut Chipmore

Wednesday, June 3, 2009

erm dah lama x update blog nie. agak2 apa kaitan tajuk en3 kat atas nie ngan en3 nie, memang x dak kaitan cuma nak nk tunjuk mulai skunk aku akan kejap on9 kejap x. trademark iklan chipsmore kan "Kejap Ada Kejap X De". skunk nie dah masuk sem baru, huhu jadual padat la skit coz sem pendek kan, jadual pon double la walaupun 2 subjek je sebenarnya.. kepada kengkawan blog semua jangan memarah klu aku x sempat nak menjenguk ataupun komen2 en3 terbaru kamu, maklumlah on9 kat library je nie. klu sempat insyaAllah ari2 aku datang sini on9..

aku dah try dah celcom broadband guna 3g modem tu, hasilnya LEMBAB+TEKANAN=HAMPEH. nak loading satu page tu makan nasi habis sepinggan pon belom tentu lagi page tu leh bukak sampai habis. mungkin sebab coverage tempat aku xde 3g kot. tu pasal lembab semacam. kira aku x jadi la nak subscribe pakej rm68/month tu.

dah abis cite broadband, skunk nak masuk cite pasal tempat blaja lak, aduh lec straight la plak sem nie... tapi seluar jean still leh pakai lagi, so x dak la straight mana pon, tapi kelas x leh datang lambat, baju kena kolar... waaaaaaaaaaaa..... ada lec tu ckp pakai baju t-shirt biasa cam nak gie gembala kambing je... terhinanya ase sebab masa dia ckp aku x pakai baju kolar, tapi aku x dak bela kambing pon... hahhahahahahaha... x pe, no hal, aku leh ikut je peraturan dia nie, x dak la susah mana pon nak ikut.



p/s:walaupun guna internet kat library nie FREE, sebenarnya benda nie dah cas dalam yuran pendafatran, guna ke x tetap kena bayar untuk perkidmatan ICT.

22 comments:

arsyad
Wednesday, June 03, 2009 12:50:00 AM
 

pauh..slalu2 la g library..kalu memebr tanya,ckp nok study sore2..toksey sapo2 ganggu..buleh demo online lamo skit..hehe

pu3 balqis
Wednesday, June 03, 2009 1:52:00 AM
 

war...
pasnih da jadi cam chipsmore lak yer..

selalu pi library lah pasnih.. takpa, guna atau tak guna takdak beza. tapi bek guna kan.. wat pa la kita nak mensiakan kemudahan yang ada...
:)

P/s: lepas nih pakai baju berkolar ya..
;-P

Ynn.
Wednesday, June 03, 2009 1:53:00 AM
 

hahaha ;p ko ckp psl lect mane ne yg straight sem lepas? hik2 eh ko tatau eh puan suzi ade belog? and die dlm bloglist aku tau ;p

er mcm mane lect kali ni? korg amik QC dgn CS and network kn? sape lect CS&Network?haha eksaited gila aku nk tau, rindu korg wehhh

mo0ney
Wednesday, June 03, 2009 2:03:00 AM
 

jgn chipsmore p kuliah dah..hahaha

p
Wednesday, June 03, 2009 2:14:00 AM
 

Uihh ... sekejap ada sekejap x der. Eh eh sakit perut ler .. makan banyak sangat chocolte chips..

Precious
Wednesday, June 03, 2009 2:15:00 AM
 

Epp .. sori ek. Tadi I komen tp otak kat tempat lain, so terpublish sebelum letak link. Sori yerk!

.Cik Nana.
Wednesday, June 03, 2009 2:29:00 AM
 

rindu jg :)

miss GAZA
Wednesday, June 03, 2009 2:30:00 AM
 

erk,
chipssmore yer.
jgn habess terus udah!
=p

bagusla ikut praturan.
ngaji pon berkat.
=)

miss GAZA
Wednesday, June 03, 2009 2:31:00 AM
 
This comment has been removed by the author.
ファラ 'aqila
Wednesday, June 03, 2009 4:11:00 AM
 

sedapnye chips more..yum yum..ho ho..
celcm brdbnd amt terknal macam sipot...gunekan kmdhn yd ade sebaiknye..:P

--{♥Mahirah Abd♥}--
Wednesday, June 03, 2009 4:26:00 AM
 

SELAMAT MENEMPUHI SSEMESTERRRR
BARU....!!!

KhairiL's
Wednesday, June 03, 2009 4:52:00 AM
 

slmt bljr =)

Anis Mohd
Wednesday, June 03, 2009 5:42:00 AM
 

hahaa..
semoga u anis x straight cm tuh
anis g kelas k=pakai selipar jamban je.
hahhaaa

m[i]era
Wednesday, June 03, 2009 5:49:00 AM
 

lepas ni slalu2 la g library..

haha gembala kambing upernyer slame nie time pakai t-shirt x berkolar..

huhu

sharamli
Wednesday, June 03, 2009 6:12:00 AM
 

amek sh0tsem erk..

ieDa
Wednesday, June 03, 2009 10:17:00 AM
 

Assalamu'alaikum..
En Mat Ju nie sy dtg bwk Borang Calon2 yg akn dipilih utkkkkk.........Hehehe..
En Mat Ju..kn kawe dh ghoyak kt demo Celcom Broad
tu slow,slower & the slowest..Ciann..Xper..gune kt lib pun OK la
tp tu la xley nk on9 memalam la,kn..Xpe lh,dpt masuk jenguk
'Rmh'nie cukup asal jgn pai bersawang..En Mat Ju..Slmt Belajar yekk..Study taw jgn stidor lak En Mat Ju..(Aiihhh..pnjg pulok doh kawe bebel nie..)

hanc
Wednesday, June 03, 2009 11:35:00 PM
 

nape ngan blog hanc??? ajar ar nape?? hanc x tau... @@

Akmar Anuar
Thursday, June 04, 2009 2:14:00 AM
 

lor...akmar baru stat cuti nih...hehehe

selamat masuk sem baru!!
kalo pressure, meh share dgn kawan2 blog, ok??? ;)

miss lolly a.k.a luvfareda
Thursday, June 04, 2009 4:13:00 AM
 

tapela..

kalu bukak belog.

say HIE kat lolly oke?

ije
Thursday, June 04, 2009 7:40:00 AM
 

alang2 dah masuk dalam yuran pendaftaran, baik guna je. =)

Rantong
Thursday, June 04, 2009 9:15:00 AM
 

Salam ziarah. Such a great blog.

View Profile: Rantong™

░♥si lampu neon♥░
Friday, June 05, 2009 12:09:00 AM
 

zzzzz celcom tak ok ekk zzzz

Post a Comment

JOM BELI MURAH MURAH

Recent Posts

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget