Wireless Free

Friday, June 5, 2009

Wah nampak gaya kali nie budak2 umah aku dapat durian runtuh sebab berjaya hacked wireless security penduduk dekat taman aku. Walaupun speed x laju sangat tapi boleh la bukak YM ngan blog. X pasal2 x yah pikir dah masalah tenet nie. Hope la owner tu x kan perasan sampai bila2 kitaorang guna wireless free nie. Save skit duit tok tenet n aku x yah menebalkan muka gie library lagi.

Problem benda alah nie klu nak on9, kena duduk dekat dengan pintu masuk umah, tapi aku x kesah janji dapat on9. Tapi klu dapat jumpe owner nye line nie, nak jugak aku share bayar bulan-bulan. Maklumlah aku dah siap wat asiment guna dia nye connection lagi. Nak jugak keberkatan. Risau gak aku takut x berkat guna line curi2 nie… tok bukak Friendster ngan myspace tu langsung x rasa bersalah.

Dah stop cite tu, skunk aku nak umumkan esok aku akan ke Kuala Terengganu sebab abang aku ajak, pas2 balik Pasir Mas 2 hari tok cuti2 malaysia. Budak2 umah aku nak naek Genting Highland esok. Aku dah x nak join coz sem lepas lbih 5 kali naek Genting. 2 hari lepas pon naek lagi jalan2. Habis melayang duit. Dah la makan mahal kat atas tu. Tgg la aku kaya br aku naek plak. Skunk tgh sengkek sebab PTPTN x support sem pendek.

p/s: hacked tu bukan guna cara illegal pon, tapi main teka-teka password je…. Heheheheheheh……..

18 comments:

Anis Mohd
Friday, June 05, 2009 1:55:00 AM
 

haha
anis pon selalu curi lne org gak dulu ..

Akmar Anuar
Friday, June 05, 2009 2:51:00 AM
 

tak baek tau curi line orang...
nanti kat akhirat cane nak jawab????
hehehhe =p

waaaaaaaaaa....beshnyorrr die leh gi cuti2 mesia...
nak it0t!!!!

:D

+MisZ NuRuL+
Friday, June 05, 2009 3:20:00 AM
 

bagos2!!! ehehhe

ada gaya ouhh abg pauh!! hua3 XD

hackerss!! agagaga~

KhairiL's
Friday, June 05, 2009 3:45:00 AM
 

hehe

apa yg penting jimat duit, walaupun namanya curi line..ok ke mcm tu

m[i]era
Friday, June 05, 2009 4:07:00 AM
 

whoa!

curi line org..

ish3..

haha

Cik Amy Sensei
Friday, June 05, 2009 4:11:00 AM
 

waduuuhh...sekali line free eaa..

ije
Friday, June 05, 2009 4:32:00 AM
 

password apa? 123456 je ke?

sHaH
Friday, June 05, 2009 4:34:00 AM
 

wah, samalah kite...
aku pun slalu wat macam tu.
teka-teka password, kalo rezki murah, dapat la..
hahahah...

sharamli
Friday, June 05, 2009 7:11:00 AM
 

gil0 r dy0..panda tek02 paswed..sem0ga DIA yg kt kg tu p0n dpt wifi free..hu3

hanc
Friday, June 05, 2009 8:41:00 AM
 

salam.. sal komen tertindih?? padan ar a de lagu... best2 lagu nie.. eh nak pesan nie.. jan lupe ajak hanc kalau kwen nnti ye..huhuhu

pu3 balqis
Friday, June 05, 2009 9:52:00 AM
 

owhh.. ini ya kerja dia..
:) tak pa aihh.. nt mintak berkat na..

nnt kalau da kaya.. ajak pu3 sama yer.. ;)

miss lolly a.k.a luvfareda
Friday, June 05, 2009 10:13:00 AM
 

sidia?

adakah diriku?

mewacehhhh sayang. ahaks. wek2.

miss GAZA
Friday, June 05, 2009 11:56:00 AM
 

hehe
penah buat jugak keja hack-mengehack ni!
lalala~
:p

miss emyliza
Saturday, June 06, 2009 5:12:00 AM
 

boley ker?? tak de security code ker??... slalu ader...

ieDa
Saturday, June 06, 2009 8:19:00 AM
 

Woohoo..romantik nye..

fezaL Mohd
Thursday, June 11, 2009 7:28:00 PM
 

sekali sekala ape salahnye.

Arra JaSmY
Saturday, June 13, 2009 11:20:00 PM
 

Salam terjah---oppss.

eh2 curi line??
boley ek cam tuh...
cam best jew...
nnty nak try lah..erk!!!.ahaks

Mangkuk.com
Saturday, June 20, 2009 1:31:00 AM
 

ahaks...bagus la kamo.. on9 percuma..
da tu jgn luper lak nk komen blog aku erk..

Post a Comment

JOM BELI MURAH MURAH

Recent Posts

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget