Laku Jugak Aku Upenya (Terharu)

Wednesday, August 5, 2009

Pest skali nak ucap time kasih kat CIK YANA (klik nama untuk ke blog en beliau) atas kad persahabatan nie. Kan best kad nie klu bawak gie beli belah n dapat diskaun. hahahah. X dapat la cek. Kepada kengkawan sebelum nie penah bagi award ke apa sebelum, klu aku x amik jangan marah ek. Maklumlah time sibuk duk Unisel, x sempat nak bukak tenet n update. Kekadang bukak g2g2 je. <------ Alasan je lebih jantan nie. Padahal malas nak update. Cakap terus terang kan senang.

Dah x yah nak ngarut lebih2 plop sini. Jom kita berbalik pada tajuk en3 kat atas, maybe en3 x panjang tapi aku saje nak update, kang abis sumber pendapatan aku lari (orang datang klik nuff aku - tq). Semalam time aku tgh on9 baca blog korang, aku terima satu e-mail. Cam biasa la dah on9 ym mesti kuar icon surat tu dekat taskbar bila orang send e-mail. Maka aku pon klik la icon tu n masok dalam inbox.

E-mail yang masuk tu bertulis cam nie, Reminder from myspace (camni kot), Mimi Aziz has sent message to you. Click here to read this message. Aku dalam hati pergh ada pompuan anta mesej kat aku (market gak aku nie ek), nak kata mesej forward x mungkin sebab objek nie x penah ada dalam list aku. Tanpa buang masa aku pon baca la mesej dia. Ayat depan dulu ek. Yang last nanti cite " Hi u on9 ke skang? Nak kenal boleh?". Dalam hati boleh gak sebab tengok gambar dia cun.

Tapi yang hampesnya bila baca ayat akhir, nak termuntah lak aku "I nyah!!". Apa kejadahnya dia tego aku camni. Aku termenung jap, muka nie muka gay ke??? X paham aku ngan objek2 camni. Baru ingat aku nie laku ngan pompuan, skali laku ngan nyah. Tidakkkkkkkkkkkkkk. Vale, Jijang tulun kawe.... Kawe x brehi jate, kawe brehi tino jah.

p/s: len kali klu tengok nama pompuan jangan ingat dia tu pompuan. nanti jadi cam aku, market la konon, skali Tipah Tertipu.

15 comments:

Farhana
Wednesday, August 05, 2009 1:49:00 AM
 

Matju.. Lama tak dengar cite kamu.. Hohoho.. Hensem sgt le tu sampai jadi bahan tarikan yg brlawanan punya jantina.. Kah kah kah..

aku hUnNy (^_~)
Wednesday, August 05, 2009 2:03:00 AM
 

huuu..encem cgt uhh niey..huu..
okess uhh tuu..dr xlaku lnsung..kn3..huu..nyah gtuu..auuuooowww..:p

sharamli
Wednesday, August 05, 2009 2:19:00 AM
 

matju ni nma laki..
tapi yg bt0l2ny laki k0 pue?

miss lolly a.k.a luvfareda
Wednesday, August 05, 2009 2:31:00 AM
 

wakakkakakak.

wakikikikiki.

wakukukukuku.

Indera
Wednesday, August 05, 2009 3:32:00 AM
 

salam boh.lama kawe tak mai sini.
sihak ko?
ada nyah nak kenale nge demo tuh. agagaga..laku la demo!
bahaha

Kuwe
Wednesday, August 05, 2009 4:17:00 AM
 

hoh,bui try sbutir skali la nok gk ahahaha,nate durjana apo la minat nok jadi nyah,kecik2 tokse mapuh,besar2 cari barey

Encik Azizan
Wednesday, August 05, 2009 4:29:00 AM
 

hahaha..br nok kenal ngn mimi tu boh..nampok gaye demo kena buat entri pengakuan bhwasanye demo ni lelaki sejati..hehe

kalau kawe laye jah..x kisah nyah..jnji on..haha

Cik Amy Sensei
Wednesday, August 05, 2009 4:44:00 AM
 

salam...

berhati-hati...hikhik

VaLe™
Wednesday, August 05, 2009 7:36:00 AM
 

hye nyah..muhahahaha

guano getemo lalu tuh matju..

demo hensem terlajok nihh..

sek2 nyah skalo2 minat jate hok hensem2..

demo beringat molek tuh matju..

kawe supo nok try jugok lah skali..tu baru wi dlm bntuk emai.kalu talipon,tok nero tdo la demo pahnih..duk nginga suara merdu maknyah..wakaka..

LuVidA^^
Wednesday, August 05, 2009 10:23:00 AM
 

huhukk..laku la tuu..
bukan saje pempuan...malah nyah pon suke..ngee :D
salam2 kenal ek..

Nurul
Wednesday, August 05, 2009 4:40:00 PM
 

camne gak nye rupa dia ek? :P

come to click ur NN back

miss GAZA
Wednesday, August 05, 2009 7:25:00 PM
 

muka matju jambu kot..
hehe
=P


matju,
ku mmg pernah bagi award kat kamu dan kamu mmg tak pegi mbek pon..
huh!
sampainya hatimu..
haha
tapi award2 tu ada kat blog lamaku aje..
skarang habuk pon xdak..
so skarang mmg xdak award utk kamu..
huhu

hanc
Thursday, August 06, 2009 12:14:00 AM
 

bRo~ haNc CimplAk bleH~~
hehehe~

Dba Ghani
Thursday, August 06, 2009 5:34:00 AM
 

msti la laku..kalu x,org x layn blog kau nii

^_s::a::s::a_^
Thursday, August 06, 2009 8:21:00 AM
 

hahaha..
klaka3~
terlampau laku kowt~
^0^

Post a Comment

JOM BELI MURAH MURAH

Recent Posts

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget